Къмпинг Зора се намира в гр. Обзор само на 30 км.от стария град Несебър, както и на по-малко от 60 км от двата най-големи морски града Бургас и Варна. Разположението на къмпинга е в североизточната част на града на 50м от главния път Бургас - Варна и на 100 м от морския бряг. Къмпингът разполага с няколко вида настаняване от които има възможност да избирате-бунгало,стаи в хотелска част – вила, места за палатки и каравани.

Като разположение в средата на Черноморската ни ивица, къмпинга дава възможност за както за отпочиване за няколко дни на преминаващи туристи, правещи обиколка на страната или пътуващи от Румъния за Турция и Гърция така и за по-продължителна морска почивка.

Удобството на къмпинга е и в неговото разположение в самия град - намира се на 500 м от центъра на града и същевременно в тиха зона, позволяваща спокойна почивка и релакс. Едно от основните предимства на къмпинга е голямата свободна площ, на която могат да се радват и забавляват нашите туристи и особено децата. Не на последно място и е и старанието на собствениците и персонала да направят вашата почивка незабравима и предпочитана. Свидетелство за това са многото редовни клиенти,които идват да почиват при нас с голямо задоволство.

za kampinga

banner 2 zora

Изработка на уеб сайт от М-Дизайн